Logo-Aniela-Events

De mici suntem “atinsi” de frumusetea pe cat de simpla pe atat de profunda a florilor, fie ele prinse intr-un buchet oferit cu emotii doamnei invatatoare, fie aranjate creativ pe o masa de sarbatoare sau pe camp, in salbaticia impunatoare.
Este natural sa fim incantati de flori, sa ne trezeasca sentimente complexe si sa avem preferinte. Niciun eveniment pe care il sarbatorim in viata noastra parca nu ni-l putem inchipui fara flori, fara surasul si parfumul sublim oferit de acestea.
De aceea, noi am creat Aniela Events – pentru a oferi cel mai frumos zambet din flori. Recunoastem ca ne entuziasmam la fel de mult cand le oferim, pe cat se bucura cei care le primesc

Contact Aniela Events
Facebook
Instagram
Header-Aniela-Events-2020

1 & 8 Martie

You imagine we create!

Aniela Events
Despre-noi-Aniela-Events

2 zile, simple in scriere insa cu o semnificatie profunda in traire. Invaluie  prima jumatate a celei dintai luna de primavara, sarbatorind frumosul, in orice forma il vedem in femeile dragi din viata noastra – 1 si 8 Martie.

Si pentru ca din intregul frumos face parte si gestul frumos, atent si delicat, noi, echipa Aniela Events, ne inscriem printre cei care celebreaza aceste 2 zile cu multa bucurie, sustinand gestul frumos de a oferi in dar buchete si aranjamente de flori naturale.

Realizate creativ, in culori vii sau pastelate, din flori diverse, specifice anotimpului sau mai exotice, va ajutam sa aduceti primavara insorita in vietilor celor mai dragi fiinte: sotie, mama, sora, bunica sau invatatoare.

Cream buchetele la cerere, in mod personalizat, conform grandorii gestului pe care doriti sa-l materializati de 1 si 8 Martie.

Contact

You imagine, we create