Logo-Aniela-Events

De mici suntem “atinsi” de frumusetea pe cat de simpla pe atat de profunda a florilor, fie ele prinse intr-un buchet oferit cu emotii doamnei invatatoare, fie aranjate creativ pe o masa de sarbatoare sau pe camp, in salbaticia impunatoare.
Este natural sa fim incantati de flori, sa ne trezeasca sentimente complexe si sa avem preferinte. Niciun eveniment pe care il sarbatorim in viata noastra parca nu ni-l putem inchipui fara flori, fara surasul si parfumul sublim oferit de acestea.
De aceea, noi am creat Aniela Events – pentru a oferi cel mai frumos zambet din flori. Recunoastem ca ne entuziasmam la fel de mult cand le oferim, pe cat se bucura cei care le primesc

Contact Aniela Events
Facebook
Instagram
Header-Aniela-Events-2020

Abonamente flori

You imagine we create!

Aniela Events
Abonamente-flori-Aniela-Events

Acel ceva ce te surprinde placut, pe cat de nedefinit este uneori pe atat de clar parca este in alte dati…precum momentul cand pasesti ingandurat intr-o receptie si iti pune zambetul pe buze un singur element decorativ distinct – aranjamentul de flori corporate.

Fie pentru biroul personal, pentru zona de primire a vizitatorilor, pentru salile de sedinta ori pentru evenimente profesionale recurente, noi, echipa Aniela Events, va inseninam zilele lucratoare cu aranjamante florale de la simple buchete de flori proaspete pana la decoratiuni creative.

Putem oferi acest serviciu sub forma de abonament lunar cu livrare la birou cu frecventa saptamanala.

Contact

You imagine, we create