Logo-Aniela-Events

De mici suntem “atinsi” de frumusetea pe cat de simpla pe atat de profunda a florilor, fie ele prinse intr-un buchet oferit cu emotii doamnei invatatoare, fie aranjate creativ pe o masa de sarbatoare sau pe camp, in salbaticia impunatoare.
Este natural sa fim incantati de flori, sa ne trezeasca sentimente complexe si sa avem preferinte. Niciun eveniment pe care il sarbatorim in viata noastra parca nu ni-l putem inchipui fara flori, fara surasul si parfumul sublim oferit de acestea.
De aceea, noi am creat Aniela Events – pentru a oferi cel mai frumos zambet din flori. Recunoastem ca ne entuziasmam la fel de mult cand le oferim, pe cat se bucura cei care le primesc

Contact Aniela Events
Facebook
Instagram
Header-Aniela-Events-2020

Botezuri

You imagine we create!

Lumanari - Decor cristelnita - Aranjamente florale locatie

Pentru ca suntem pasionati de flori ne dorim in egala masura sa oferim una dintre cele mai frumoase experiente in cadrul poate celui mai special eveniment din viata noastra si anume botezul – celebrarea religioasa a bebelusilor.

Pornind de la dorintele parintilor privind decorul general si pastrand in exprimarea vizuala si ideea de a transmite puritate, inocenta si prospetimea inceputului, proiectam si realizam aranjamente si decoratiuni florale cu ajutorul darurilor naturii dintre cele mai delicate.

Asadar, prin Aniela Events, cream decoratiuni florale pentru lumanari, pentru cristelnita si aranjamente florale pentru decorarea localului si a bisericii. Realizam de asemenea si alte accesorii florale potrivite ocaziei precum sunt coronitele florale, corsaje si marturii.

Si pentru ca petrecerea sa fie cat mai distractiva, animatorii si ursitoarele isi asteapta randul.

Contact

You imagine, we create