Logo-Aniela-Events

De mici suntem “atinsi” de frumusetea pe cat de simpla pe atat de profunda a florilor, fie ele prinse intr-un buchet oferit cu emotii doamnei invatatoare, fie aranjate creativ pe o masa de sarbatoare sau pe camp, in salbaticia impunatoare.
Este natural sa fim incantati de flori, sa ne trezeasca sentimente complexe si sa avem preferinte. Niciun eveniment pe care il sarbatorim in viata noastra parca nu ni-l putem inchipui fara flori, fara surasul si parfumul sublim oferit de acestea.
De aceea, noi am creat Aniela Events – pentru a oferi cel mai frumos zambet din flori. Recunoastem ca ne entuziasmam la fel de mult cand le oferim, pe cat se bucura cei care le primesc

Contact Aniela Events
Facebook
Instagram
Header-Aniela-Events-2020

Craciun

You imagine we create!

Aniela Events

Este ceva magic in aceasta sarbatoare! Cumva, oricat de simplu sau bogat o petrecem,  este neindoielnic ceva feeric… un frumos inexplicabil. Doar gandindu-ne la Craciun parca mirosim zapada proaspat asezata, aerul rece si notele de pin ale ramurilor de brad sau mirosul de portocala si scortisoara.

Pentru ca suntem pasionati de aranjamentele tematice, in atelierul nostru de design floral ne dedicam constiincios creatiilor speciale, realizand aranjamente specifice pentru sarbatorile de iarna, aranjamente cu flori, decoratiuni si ramuri de brad, coronite de Craciun – Christmas Wreath, si nu in ultimul rand braduti de Craciun, astfel incat sa va incante pe masa aranjata de sarbatoare, sa puna un zambet larg pe fata persoanelor dragi carora le oferiti in dar sau sa acompanieze sublim un eveniment organizat special.

Contact

You imagine, we create