Logo-Aniela-Events

De mici suntem “atinsi” de frumusetea pe cat de simpla pe atat de profunda a florilor, fie ele prinse intr-un buchet oferit cu emotii doamnei invatatoare, fie aranjate creativ pe o masa de sarbatoare sau pe camp, in salbaticia impunatoare.
Este natural sa fim incantati de flori, sa ne trezeasca sentimente complexe si sa avem preferinte. Niciun eveniment pe care il sarbatorim in viata noastra parca nu ni-l putem inchipui fara flori, fara surasul si parfumul sublim oferit de acestea.
De aceea, noi am creat Aniela Events – pentru a oferi cel mai frumos zambet din flori. Recunoastem ca ne entuziasmam la fel de mult cand le oferim, pe cat se bucura cei care le primesc

Contact Aniela Events
Facebook
Instagram
Header-Aniela-Events-2020

Evenimente corporate

You imagine we create!

Aniela Events
Evenimente-Corporate-Aniela-Events

Evenimentele alaturi de colegii de serviciu, oricat de mari sau mici ar fi, reprezinta oportunitati de a intari relatiile profesionale pe de o parte, dar si de a descoperi alte laturi ale celor cu care ne petrecem mare parte din timp.

Sarbatorind ocazii precum realizarile speciale de echipa, lansari de servicii sau produse noi, receptii pentru invitati speciali, petreceri de Craciun, Paste sau tematice (ex. Halloween), teambuilding-uri dansante in cadrul unui Cocktail Party, workshop-uri creative, aniversari personale, noi, echipa Aniela Events, suntem motivati sa va ajutam in crearea cadrulului ideal pentru a va distinge profesional intr-un mod original.

Folosim aranjamente florale naturale de exceptie, in ton cu tema evenimentului si oferim si consiliere in procesul de planificare, astfel incat abordarea noastra sa fie conform asteptarilor, la standarde de calitate inalta si eleganta.

Realizam, asadar, aranjamente florale, instalatii florale si decoratiuni florale personalizate –tip cocktail si design structural.

Alaturi de acestea va putem oferi si servicii de event / wedding planning, recomandand furnizori profesionisti Foto & Video/Cabina foto, DJ si Organizare momente speciale de divertisment/entertaiment si Tort/Candy, Cheese, Ice cream, Limonade Bar, papetarie etc.

Evenimente-Corporate-Aniela-Events-2020

Contact

You imagine, we create