Logo-Aniela-Events

De mici suntem “atinsi” de frumusetea pe cat de simpla pe atat de profunda a florilor, fie ele prinse intr-un buchet oferit cu emotii doamnei invatatoare, fie aranjate creativ pe o masa de sarbatoare sau pe camp, in salbaticia impunatoare.
Este natural sa fim incantati de flori, sa ne trezeasca sentimente complexe si sa avem preferinte. Niciun eveniment pe care il sarbatorim in viata noastra parca nu ni-l putem inchipui fara flori, fara surasul si parfumul sublim oferit de acestea.
De aceea, noi am creat Aniela Events – pentru a oferi cel mai frumos zambet din flori. Recunoastem ca ne entuziasmam la fel de mult cand le oferim, pe cat se bucura cei care le primesc

Contact Aniela Events
Facebook
Instagram
Header-Aniela-Events-2020

Nunti

You imagine we create!

Buchete – Lumanari - Aranjamente florale - Decor locatie

Cum altfel putem contura si, in cele din urma, trai o poveste desprinsa ca din povesti, daca nu ne acompaniaza si florile preferate, in combinatii de culori vii sau pastelate, cu parfumuri subtile si definitorii.

Noi, echipa Aniela Events, gandim, creionam, propunem, realizam aranjamente si decoratiuni florale creative si elegante, pentru a incununa toate ocaziile speciale celebrate, precum sunt nuntile. Completam, astfel, o ambianta deosebita cu aranjamentele si accesoriile florale, naturale.

Consiliem in procesul de alegere a florilor si contribuim constructiv cu idei de design pentru a completa frumosul specific unei astfel de ocazii speciale – nunta. Reusim astfel sa impresionam si sa surpindem placut, oferind servicii de organizare evenimente la un standard inalt de calitate.

Realizam buchete de mireasa si de cununie, buchete de nasa, coronite si corsaje pentru domnisoarele de onoare, cocarde si marturii, lumanari de cununie, aranjamente florale pentru mesele de invitati si de prezidiu, arcade florale, decoratiuni photocorner.

Putem realiza orice decoratiune florala pentru inteior sau exteriorul locatiei unde are loc evenimentul.

Florile pe care le folosim in aranjamentele si decoratiunile florale sunt naturale si oferim garantia prospetimii lor.

Separator

Alte servicii

Aniela Events

Nunti

Cum altfel am putea retrai momentele deosebite din viata noastra daca nu revizualizand capturile fotografice si video din cadrul acestuia. Ca un testament pentru emotiile diverse traite pe tot parcursul evenimentului, fotografiile si filmarile realizate creativ si profesionist, raman marturie atat trairilor personale, cat si expresiilor pozitive ale celor dragi si ale invitatilor.

Separator

Contact

You imagine, we create