Logo-Aniela-Events

De mici suntem “atinsi” de frumusetea pe cat de simpla pe atat de profunda a florilor, fie ele prinse intr-un buchet oferit cu emotii doamnei invatatoare, fie aranjate creativ pe o masa de sarbatoare sau pe camp, in salbaticia impunatoare.
Este natural sa fim incantati de flori, sa ne trezeasca sentimente complexe si sa avem preferinte. Niciun eveniment pe care il sarbatorim in viata noastra parca nu ni-l putem inchipui fara flori, fara surasul si parfumul sublim oferit de acestea.
De aceea, noi am creat Aniela Events – pentru a oferi cel mai frumos zambet din flori. Recunoastem ca ne entuziasmam la fel de mult cand le oferim, pe cat se bucura cei care le primesc

Contact Aniela Events
Facebook
Instagram
Header-Aniela-Events-2020

Paste

You imagine we create!

Aniela Events
Paste Aniela Events

Pastele este ocazia ideala sa cream un cadou viu colorat si sa impodobim casa, biroul sau localul ce sarbatoreste aceasta ocazie deosebita, cu aranjamente florale ce capteaza si transmit sentimentul de nou, de renastere, de inceput proaspat.

Ne implicam de la idee pana la realizare, fiindu-va alaturi cu sugestii potrivite tipului de sarbatorire, fie in cadru restrans alaturi de cei dragi, ori organizand un eveniment mai amplu.

Contact

You imagine, we create